Bloggaukset · Inspiraatiot

Syksyinen inspiraatio

october

Joskus muinoin Karkittoman alkutaipaleella mulla oli tapana bloggailla vuodenaikojen mukaan inspiraatiopostauksia, mutta sitten ne jostain syystä jäi. Itse inspiroidun ihan hirveesti vuodenajoista ja luonnosta, ja tykkään tehdä niiden pohjalta kuvakollaaseja inspiroimaan pukeutumista ja sisustamista. Ajattelin tuoda tämän tavan takaisin blogiini, kun muistan tykänneeni todella paljon näiden postausten tekemisestä ja miettimisestä.

Syksy kuuluu mun lempparivuodenaikojen joukkoon johtuen siitä, että se on parasta aikaa valmistautua (omasta mielestäni) parhaimpaan vuodenaikaan, talveen. Moni ajattelee syksyn pimeänä ja sateisena, mitä se toki on myös, mutta itse näen syksyn kerrospukeutumisen, ruskan, lämpimien juomien ja neuleiden vuodenaikana. Se on kevyt laskeutuminen talvipakkasille, kun vielä ei ole liian kylmää, muttei enää kuumakaan.

Loin viisi erilaista asukokonaisuutta löytämieni kuvakollaasien pohjalta. Päädyin luomaan tällä kertaa arkisempia lolita-asukokonaisuuksia, joita voisi hyvin käyttää koulussa tai töissä.

dividerdew

1. Klassinen ruskea
Fall inspiration 1

Mekko, takki & sukkikset: Innocent World
Beret: Mary Magdalene

Käytin tämän asukokonaisuuden kohdalla tätä inspiraationani. Ruskea on mun yks lempiväreistä ja sattumoisin myös syksyn väri, joten loin tämän ympärille ensimmäisen asukokonaisuuden. Oon huomannu, että tavallisen poolon yhdistäminen JSK:n kanssa toimii yllättävän hyvin ja samalla muuttaa asukokonaisuuden arkisemmaksi + poolot on vaan kivoja!

dividerdew

2. Murrettu musta ja valkoinen
Fall inspiration 2

Hame, blouse, overdress & hattu: Victorian Maiden

Tässä asukokonaisuudessa käytin inspiraation lähteenä tätä kuvakollaasia. Syksyssä parasta on se, että pääsee viimeinkin kesän jälkeen kerrospukeutumaan jälleen. Sen lisäksi, että useampi kerros vaatteita lämmittää, kerrospukeutuminen tuo mieleen peittoburritoitumisen, jota rakastan tehdä kotona paljon.

dividerdew

3. Sadelolita
Fall inspiration 3

Hame: Innocent World
Sateenvarjo: Victorian Maiden

Tämän asukokonaisuuden inspiraationa käytin tätä kuvakollaasia. Vaikka kuinka haluaisin ajatella, että syksy on pelkkää kaunista ruskaa, kuuluu siihen siitä huolimatta sade. Toisaalta kukaan ei ole kieltänyt yhdistämästä hauskaa sadetakkia ja käytännöllisiä kumisaappaita lolitaan.

dividerdew

4. Violetti
Fall inspiration 4

Hame: Haenuli
Blouse & takki: Angelic Pretty

Tässä asukokonaisuudessa käytin inspiraationa tätä kuvakollaasia. Mulla on vähän omituinen suhde violettiin, koska isäni on aina inhonnut sitä ja osittain siitä syystä en ole oikein ikinä päätynyt käyttämään violetteja vaatteita, vaikkei itselläni ole mitään kyseistä väriä vastaan. Haastoinkin siis itseni tekemään koordin kyseisen värin ympärille.

dividerdew

5. asukokonaisuus
Fall inspiration 5

Hame & takki: Innocent World
Blouse & laukku: Angelic Pretty
Kengät: Baby the Stars Shine Bright

Viimeisen asukokonaisuuden kohdalla käytin inspiraationani tätä kuvakollaasia. Punainen on siitä jännä, että se melkeinpä sopii kaikkiin vuodenaikoihin näppärästi, mutta materiaalien vaihtelulla siihen kuitenkin saa jo ihan erilaista vibaa. Se on myös ollu mun lempiväri jo lapsesta asti!

dividerdew

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s