Bloggaukset

Elokuun suosikit

Missasin kokonaan heinäkuun suosikit, enkä sitten muista siltä ajalta juuri mitään, niin ajattelin hypätä suoraan elokuuhun. Toivottavasti tästä ei tule jo heti alussa tapaa. 😀

Uusi tukka

Värjäytin mun tukkani ennen Traconin meidokahvilan koulutusta, kun huomasin, ettei mun hiusten luonnollinen sävy ihan mätsää ostamieni lisäkkeiden kanssa (liian vaalea ja punertava). Pidin hiusteni omasta sävystä, mutta pidän tästäkin myös, joten tällä mennään varmaan taas hetken aikaa.

Sweet Sweet -löytö

Ostin käytettynä suomalaisen sweet sweet -merkin hameen, kun näin sellaisen olevan myytävänä halvalla. Hameesta löytyi muutama tahra, joista tiesin jo etukäteen ennen ostoa, mutta ne lähti onneksi hyvin pesussa.

Aamu- & iltapalasessiot

Toin Tampereelta mukanani lahjaksi saamani Tigerin lasiteekannun viimeinkin ja olen sillä hauduttanut nyt aamu- ja iltapalateeni. Kokonaisen pannun hauduttaminen tuntuu jotenkin paljon helpommalta ja paremmalta yksittäisen kupin sijaan. Toin samalla mun kissakulhoni ja Ikean söpöt mukit, jotka on ollut yhtä lailla ahkerassa käytössä.

Piirroslöydös

Ennen lähtöäni Tampereelta siivoilin vanhan huoneeni laatikoita ja kaappeja ja löysin sieltä muutama vuosi sitten aloittaneeni työn. En muista, että olisin yhteenkään mun työhöni ihastunut yhtä lailla kuin tähän, saati en tiedä onks tää kauheen yleistä muutenkaan piirtäjän näkökulmasta, mutta otin työn mukaani Espooseen, että saisin maalata sen loppuun.

17-08-29-11-58-25-691_deco
Pitsin maalaaminen ennen ja jälkeen

Tätä työtä maalatessa on erityisen mielenkiintoista huomata omien taitojen (ja osittain välineidenkin) kehitys vuosien aikana siitä huolimatta, että piirsin aktiivisemmin lukiossa kuin nyt viimeisen parin vuoden aikana.

Takane to Hana

takenetohana.jpg

Kun näin mangan kansikuvan twitterissä sattumoisin, päädyin lukaisemaan netistä koko sarjan lähestulkoon yhteen putkeen yhdeltä istumalta. En myöskään muista olleeni ikinä aiemmin yhtä koukuttunut mihinkään muuhun sarjaan kuin tähän, joten vähän harmitti, kun luettavat luvut loppui kesken. Suosittelen ehdottomasti lukaisemaan, mikäli shojohömppä kiinnostaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s