Bloggaukset

Kesäkuun suosikit

Ajattelin aloittaa bloggaamaan aina jokaisen kuun omat suosikit, kun monesti huomaa tiettyjen asioiden nousevan superkivoiksi kuun aikana, mutta jotka ei kuitenkaan ole niin erityisiä, että niistä yksinään voisi blogata. Tässä siis kesäkuun suosikit!

1. Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid

Tämä tuli oikeastaan ostettua juuri ennen veljen lakkiaisia eräänlaisena heräte- ja paniikkiostoksena. Alunperin minun piti ostaa Urban Decaylta concealer, mutta kaikista vaalein väri oli tietenkin loppunut Sokokselta ja myyjä sattui suosittelemaan tätä. Olenkin nyt käyttänyt tätä yleensä niinä päivinä, kun en ole jaksanut juurikaan meikata, mutta haluan kuitenkin vähän peittää punasuutta kasvoiltani ja on toiminut aivan superhyvin!

2. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Ostin tämän samaan aikaan edellisen kanssa, mutta tämä sen sijaan oli harkittu ostos. Olen aiemmin käyttänyt Dermosilin silmien pohjustusvoidetta, joka on hankittu vuonna ja nakki ja muusi, eikä oikein ikinä hoitanut kunnolla hommaansa. Päädyin lopulta heittämään tuubin menemään ja hankkimaan uuden tilalle, ja tämä on ollut varmaan viisain investointi hetkeen. Urban Decayn silmäprimeria ei kehuta kyllä turhaan!

3. Liz Lisan haalarit

Nämä olivat melko lailla yksiä #vahingossa tehtyjä ostoksia, joiden kohdalla en ole ikinä varma olinko nyt vaan idiootti vai idiootti, mutta fiksu kuitenkin. Ostin haalarit otakumoden kautta, kun sattuivat olemaan tarjouksessa, ja perustelin itselleni ostosta siten, että tarvitsen uusia kesävaatteita korvaamaan vanhat lumput.

Parasta kuitenkin tässä tapauksessa oli, että luulin tilanneeni maksimekon, en haalareita. Kuitenkin paketin lopulta tultua ilmeni, että olin mennyt polttamaan rahaa mekon sijaan haalareihini. Onnekseni haalarit on ollut nyt koko kesäkuun ajan kovassa käytössä, kun ne ovat osottautuneet varsin helpoksi, mutta tyylikkääksi arkivaatteeksi niin kylmällä kuin kuumalla kelillä.

4. Korealaiset kangasnaamiot

Erityisesti Holika Holikan Juicy sarjasta olleet kangasnaamiot, joita tuli aiemmin testattua, olivat ehdoton suosikkini ja suunnitelmissa on hankkia näitä lisää muutaman muun ihan täysin uuden testaamattoman lisäksi. Ihoni on kerrankin pysynyt loistokunnossa näiden ansiosta, kun aiemmin isona ongelmana on ollut ihon hilseily ja juuri sen vuoksi meikkivoiteen näyttäminen karseelta iholla.

5. Misshan hiuspanta

Ostin tämän Desuconista, kun ei maksanut paljoakaan. Olen tykännyt tästä hyvin paljon, sillä se pitää todella kätevästi hiukset pois kasvoilta kasvojenpesun ja meikkaamisen yhteydessä + on ihan äärettömän söpö!

6. Aurinkolasikotelo

Ostin tämän henkkamaukasta touko-kesäkuun vaihteessa samalla, kun hankin (viimeinkin) uudet aurinkolasit painostuksesta. Oon aika ajoin fiilistelly nimenomaan aurinkolasikoteloa, koska ensimmäistä kertaa elämässä omistan ihan oikeat ja tyylikkäät aurinkolasikotelot, jotka ei ole nyysitty joltain perheenjäseneltä lainaan tai työpaikan mainoslogolla varustetut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s