Arvostelut · Bloggaukset

Testissä k-kosmetiikan kangasnaamiot

Ostin Desuconista Bearelin kangasnaamioita testattavaksi, koska niiden testaaminen on ollut tarkoituksenani jo pitkään. Olin jo aiemmin ennen Desuconia tutkinut kyseisen yrityksen verkkokaupan valikoimaa ja jo silloin oli suunnitelmissa ostaa heiltä jotain testattavaksi. 

Tuotteilla oli tapahtuman takia paljoustarjous, jolla sai 6 kpl kangasnaamioita vähän alle 10 eurolla. Ostin Bearelilta seuraavat kangasnaamiot:

  • Holika Holika: Juicy Mask Sheet (Blue Berry, Tea Tree, Honey)
  • Tonymoly: I’m Real Pomegranate Mask Sheet
  • Missha: Pure Source cell sheet mask (Aloe)
  • Holika Holika: Pure Essence Mask Sheet (Strawberry)


Holika Holikan Juicy Mask Sheet kangasnaamioita saa aloena, hunajana, mustikkana, tomaattina, teepuuna ja granaattiomenana. Valitsin vaihtoehdoista testattavaksi hunajan, teepuun ja mustikan. 

Tea Tree lupaa pehmeyttää ja kosteuttaa herkkää sekä ongelmaihoa. Sen sanotaan lievittävän punoitusta ja poistavan tulehdusta iholla.

Honey lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäistä ryppyjä ilman, että iholle jää hunajan tahmaista tunnetta. Sen sanotaan parantavan ihon joustavuutta sekä hoitavan kasvojen juonteita.

Blue Berry lupaa rauhoittaa ihoa sekä ehkäistä aknea. Sen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle ja herkälle iholle. 

Mielestäni kaikki kangasnaamiot lunastivat lupauksensa ja olivat äärimmäisen hyviä. Teepuu erityisesti tuntui viilentävän ihoa poistaakseen punoitusta kasvoilta. Tulen todennäköisesti ostamaan uudelleen tuotesarjan hunaja- ja teepuu-kangasnaamioita.Tonymolyn
I’m Real Pomegranate Mask Sheet kuuluu I’m Real tuotesarjaan, josta löytyy myös kangasnaamioita tomaattina, parsakaalina, punaviininä, merilevänä, avokadona sekä makgeollina. Granaattiomena-kangasnaamio lupaa tehokosteuttaa ihoa ja palauttaa ihon joustavuutta. Se myös ehkäisee ihon ikääntymistä. 

Kangasnaamio ei mielestäni tuoksunut kovin voimakkaasti granaattiomenalle, mikä oli hivenen sääli. Kuitenkin kangasnaamio teki mitä lupasi ja sen vaikutukset näki selkeemmin vasta seuraavana aamuna, kun kangasnaamion aineet olivat kunnolla imeytyneet kasvojen ihoon. Tämä sopisi mielestäni ehkä paremmin käytettäväksi talviaikaan, kun iho kuivuu herkemmin, tai jos ihotyyppi on luonnostaan taipuvainen kuivumaan. 


Misshan Pure Source cell sheet mask kangasnaamiota saa acai-marjana, sheavoina, bambuna, teepuuna ja aloena. Valitsemani Aloe lupaa kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Sen sanotaan sopivan erityisesti kuivalle ja hilseilevälle iholle sekä auringosta tai pakkasesta rasittuneelle iholle. 

Tällä oli samanlainen viilentävä vaikutus kuin Holika Holikan Juicy-sarjan teepuulla. Kangasnaamio teki ihosta myös kimmoisan pehmeän. 


Holika Holikan Pure Essence Mask Sheet Strawberry kangasnaamio lupaa kirkastaa, raikastaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Se sisältää mansikkauutetta, joka auttaa taistelemaan ihon sävyeroja, kuten aknen aiheuttamia jälkiä vastaan. Samaista kangasnaamiota saa mansikan lisäksi myös kurkkuna, vihreenä teenä ja avocadona. 

Mielestäni kangasnaamio ei tehnyt mitään merkittävää muutosta kasvoillani. Kangasnaamio ei edes tuoksunut millekään, mikä oli hivenen pettymys, sillä odotin sen tuoksuvan edes hennosti mansikalle. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s