Bloggaukset

Juhannusviikko

Suunnattiin viettään juhannusta poikaystävän porukoille Savonlinnaan suoraan Desuconista. Vaikka Savonlinna on pienempi kaupunki kuin Tampere ja sen vuoksi valikoimaltaan myös suppeempi, tämä on nyt toinen kerta putkeen, kun teen kaupungissa erityisiä löytöjä. 

Tein löytöjä Suomalaisessa kirjakaupassa, kun vitosella sai kolme eri tuotetta poistolaarista, ja kalenteriosastolta löyty syksylle juuri sellanen kalenteri, jota oon to do -ihmisenä kaivannut pitkään. 

Erityisesti pitää myös mainita, ettei paikallisille vaikuta kelpaavan ollenkaan Essencen meikit, kun kyseisen merkin hylly paikallisessa K-Citymarketissa on täynnä kaikkea hyvää, joka sen sijaan on ryöstetty tyhjäksi kokonaan Tampereella ja Espoossa. Tämän vuoksi täydensin oman kokoa-se-itse-paletin täyteen kahdella uudella luomivärillä. 

Päivän asu

Mekko: Innocent World
Blouse: Bodyline
Villatakki: Liz Lisa
Hattu: Sokos
Sateen/päivänvarjo: Metamorphose temps de fille

Puin päälleni myös lolitaa keskiviikkona, kun suunnattiin tapaamaan poikaystävän kavereita. Kuvan ottohetkellä oli sateen uhkaa, mutta muutama tunti myöhemmin sää muuttui takaisin aurinkoiseksi. Hattu on oikeastaan löytö, jonka poikaystävä yllytti ostaa, paikallisesta Sokoksesta. 

Itse juhannukseksi suunnattiin sitten poikaystävän porukoiden mökille. Juhannusaattona käytiin etsimässä kukkia juhannuskukkaseppelettä varten ja niitähän löytyi pienen etsimisen jälkeen.


Kukkaseppeleestä tuli myös aikas söpö! Oon todella huono ottamaan itsestäni uusia profiilikuvia sosiaaliseen mediaan, mutta nyt kerrankin saatiin napsastua sellainen. 

Illasta sitten sytytettiin oma kokko ja katseltiin auringon laskua. 

Hyvää juhannusta!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s