Bloggaukset · Tapahtumat

Desucon 2017

Tuli käytyä viime viikonloppuna Desuconissa, jonne menin tällä kertaa kävijänä. Alunperin oli tarkoitus cossata tapahtumassa, mutta lähtöaamuna voimat oli sen verran loppu ja cossi yhä kesken, että päätin jättää cossaamisen toiselle kertaa. Päätös tietty harmitti itseäni todella paljon, koska odotin cossaamista Desussa todella paljon, mutta päätös osottautui silti oikeaksi.

Olen varmaan viimeksi vuoden 2015 Animeconissa osallistunut yhtä ahkerasti puheohjelmaan kuin mitä viikonlopun aikana tuli käytyä. Päällimmäisenä mieleen jäi parhaimpina ohjelmakokemuksina Makoto Shinkain rakkauden kuvia, Bändissä on kivaa! – Muusikkouden kuvaus animessa, Huumorin keinot animessa sekä Miksi Yuri!!! on Ice on paras anime? -ohjelmat.

Tuli käytyä myös meidokahvila Mahou no Yumessa viikonlopun aikana kolme kertaa yhteensä. Pelattiin ekalla meidokahvilakäynnillä pandapeliä ja toisella kerralla kissapeliä, joka sai tälläkin kertaa yllättäviä käänteitä.  

Desuloot

Desusta lähti myös mukaan melkoisen iso lootti, joka kuitenkaan ei sisältänyt tällä kertaa yhtäkään mangapokkaria. Ignin paita oli diilattu etukäteen noudettavaksi Desusta, kun taas hame oli Desuconin kirppislöytö, joka maksoi vain 5 euroa. Samaiselta kirpparilta löytyi myös kimonosetti, johon kuului kimonon lisäksi myös obi ja koshihimo ja joka maksoi 37 euroa. Yleensä pelkkä kimono voi maksaa muutamia satasia, joten sen vuoksi setti oli pakko ottaa mukaan. Myyntipöydiltä sen sijaan nappasin mukaan kasan kasvonaamioita Bearelin pöydältä testiin. Näistä tulen höpöttelemään lisää myöhemmin. 

Kaiken kaikkiaan Desuviikonloppu oli yksiä parhaimpia coniviikonloppuja, joita minulla on ollut. Seuraava coni onkin vasta Tracon syyskuussa, mutta sinne en olekaan menossa kävijänä. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s