Arvostelut · Bloggaukset

Korealaista kosmetiikkaa

Tein jo jonkisen aikaa sitten tilauksen beautynetkorea.comiin, kun olin kuullut sivustosta ja korealaisesta kosmetiikasta suosituksia. Lähinnä halusin testata, löytyisikö jotain uusia parempia (ja halvempia) tuotteita ihonhoitorutiiniin.

17-05-19-11-24-48-131_deco.jpg

Tilaukseni maksoi muistaakseni noin $30 ja siihen sisältyi ilmaiset postikulut. Tilaus saapui Suomeen suhteellisen nopeasti eli reilussa viikossa. Tilaaminen muutenkin oli suhteellisen helppoa ja vaivatonta, ja maksu tapahtui paypalilla.

Tilasin beautynetkoreasta seuraavat tuotteet:

  • ETUDE HOUSE, Every Month Cleansing Cream
  • TONYMOLY, Pocket Bunny Moist Mist
  • TONYMOLY, Panda’s Dream So Cool Eye Stick
  • Secret Key, Oil Free Lip Eye Remover

Näiden lisäksi tilauksen mukana tuli kaupanpäällisenä lukuisa määrä näytetestereitä muista tuotteista. Olen kokeillut nyt kahden viikon ajan tilaamiani tuotteita ja jotenkuten pystyn sanomaan, mikä on tähän mennessä oikeasti vaikuttanut ja mikä taas ei niinkään.

20170519_111846

ETUDE HOUSEn Every Month Cleansing Cream oli jo ensimmäisten testausten jälkeen suosikkini, eikä mielipiteeni ole muuttunut siitä. Puhdistus kermoista oli valittavana kaksi, Moisture & Revitalizing ja Soft + Moist, joista valitsin ensimmäisen. Tuote lupaa pehmeän ihon sekä puhdistaa vähentämällä kuollutta ihosolukkoa ja ravitsee ihoa. Erityisesti Moisture & Revitalizing puhdistus kerma elvyttää ihoa 12 erilaisella kosteuttavalla ainesosalla joka päivä. Mielestäni omalla kohdallani tuote lunastaa myös lupauksensa.

17-05-19-11-27-20-943_deco.jpg

TONYMOLYn Pocket Bunny Moist Mist lupaa pitkään kestävän kosteuttavan tunteen iholla. Sen verran, mitä olen Pocket Bunnya käyttänyt, en ole kyllä huomannut ihossani mitään merkittäviä muutoksia mihinkään suuntaan. Pakkaus on kyllä söpö ja tuote tuoksuu todella hyvälle, itse asiassa persikalle. Ainoa miinuspuoli tuotteessa on suutin, joka kirjaimellisesti roiskasee ainetta kasvoille sen sijaan, että suihkuttaisi ainetta tasaisena sumuna kasvoille.

20170519_111955[186].jpg

TONYMOLYn Panda’s Dream So Cool Eye Stick oli ehkä aavistuksen verran heräteostos. Tuote lupaa huolehtia silmärypyistä, kosteuttaa silmien aluetta viilentävällä vaikutuksella sekä myös vaalentaa ihoa. Myös tämän tuotteen kohdalla en osaa sanoa, vaikuttaako se todella silmänalusiini lopulta niin paljon. Ensimmäisellä kokeilukerralla olin huomaavinani jotain muutosta, mutta nyt myöhemmin en enää niinkään.

20170519_111833.jpg

Otin Secret Keyn huuli- ja silmämeikin poistoaineen testiin lähinnä vertailuna muihin marketin tarjoamiin silmämeikin poistoaineisiin. Minulla ei ole ollut pitkään aikaan erillistä silmämeikin poistoainetta vaan olen poistanut meikkini kasvorasvalla. Tuote lupaa poistaa tehokkaasti meikin silmistä ja huulista kuitenkaan ärsyttämättä ihoa vaan rauhoittaen sitä. Nimensä mukaisesti tuote myös sanoo olevansa “Oil-free” eli tuotteen ei pitäisi jättää öljyisää tunnetta iholle. En ole kovin montaa kertaa ehtinyt loppuviimeksi tuotetta kokeilemaan, mutta mielestäni se poistaa silmämeikin ihan ookoosti. Olen muistaakseni käyttänyt tujumpiakin silmämeikinpoistoaineita, joilla tarvitsee vain hipasta silmiä ja kaikki sotku silmissä on jo poissa. Sen sijaan Secret Keyn tuote ei pysty ihan samaan.

dividerdew

Tämä oli tällä kertaa enemmän tuotearvostelun luontoinen blogipostaus. Mitä piditte? En ole tällaisia juurikaan aiemmin tehnyt, joten haluaisitteko lukea vastaavanlaisia tulevaisuudessakin? Tilailen kuitenkin kaikenlaista aina silloin tällöin, ja meikeistä olen innostunut uudestaan ihan hiljattain.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s