Bloggaukset

Vappu

Vietettiin vappua Tampereella piknikin merkeissä. Sen toteutuminen oli kuitenkin vaakalaudalla, kun vappuviikonlopun aikana tuli todistettua pikakelauksella kaikki neljä vuodenaikaa. Lumi kuitenkin ehti onneksi sulaa maanantaihin mennessä, vaikka tulikin jännättyä, riittääkö 10 astetta ja aurinko sulattamaan kaiken ajoissa.

twittervappu

Tunnelmia vappupiknikiltä

Olin myös aiemmin huhtikuussa varannut ja ostanut Lolita Finlandin kirpparilta ensimmäisen sailor mekon, jonka sain sitten hyppysiini samaisena viikonloppuna pitkän odottamisen jälkeen. Sen lisäksi, että mekko on ihan tajuttoman söpö, se on myös todella mukava ja tarvittaessa kasuaalikin! Tällasena mukavuudenhaluisena on kyl joka kerta voittoa, jos käsiin osuu vaatekappale, jonka saa helposti muunneltua myös perussimppeliksi ruokakauppareissuakin varten.

IMG_20170428_221257_150

Mekko: Innocent World
Paita: H&M
Choker: Angel Fawn

Pidettiin perjantaina melko pitkälti löhöilypäivä, mutta silloin tuli jo kokeiltua uutta mekkoa päälle kasuaalisti yhdisteltynä. Yllätyin positiivisesti, kuinka hyvin sen kanssa saa yhdisteltyä jopa tavallisia t-paitoja ilman, että näyttää liian dorkalta.

IMG_20170429_172910_623

Mekko: Innocent World
Paita: offbrand
Kaulakoru: Sweet&Tiny

Lauantaina käytiin tsekkaamassa Särkänniemen avajaiset melko pikapikaa, sillä kaupungista oli ehdittävä pois ennen Tapparan voiton juhlistamisen alkamista. Sää viilenikin samana päivänä vielä lisää, että illasta saatiinkin kunnon juhannuskeli (=lumimyräkkä).

IMG_20170430_195257_965

Hame: Innocent World
Paita: Bodyline
Villatakki: secondhand

Lauantain lumimyräkän takia sunnuntaina sitten yritin parhaani mukaan kikkailla jonkinlaista talvivaatetusta, kun kunnon päällystakkini olin jättänyt Espooseen. Lopputuloksena tuli 60-vuotiaan Kyllikki-tädin lookki :’D Vaikka keeppiviritelmä oli todella lämmin ja mukava, en muista koska olen hihitellyt koko päivän aikana yhtä paljon kuin silloin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s