Bloggaukset

Pääsiäisviikko

Pääsiäisviikolla sosiaalisoin ahkerasti, kun Vaahtokaapeli kävi pitkästä aikaa mun luona kylässä. Päädyttiin katsomaan animea (katsottiin Denki-gai no Honya-san sekä aloitettiin vähän Saiki Kusuo no Ψ-nania) ja syömään paljon hyvää (ja rasvaista) ruokaa sen kunniaksi. Adoptoin Vaahtokaapelilta myös uuden paidan sekä muutaman julisteen, kun niistä oli ollut jo aiemmin puhetta.

20170409_15400320170409_162947

Kun sitten Vaahtokaapeli jätti railakkaan viikonlopun jälkeen Espoon tomut taakseen, seuraavaksi olikin aika ottaa poikaystävä vastaan. Menin kuitenkin samaisena päivänä säheltämään ja onnistuin lukittautumaan soluhuoneeni ulkopuolelle, kun kämpässä mennyt läpiveto pamautti huoneen oven kiinni. Maanantaista ei tähän mennessä ole ikinä seurannut mitään hyvää, eikä kyseinen maanantai ollut millään tavalla poikkeus. Pääsin kyllä lopulta takaisin huoneeseeni, kun vartija tuli avaamaan oven.

17-04-11-17-13-35-385_deco

Hame: Innocent World
Paita: offbrand, adoptoitu
Sukat: BTSSB
Kengät: LizLisa

Käytiin tiistaina poikaystävän kanssa Kiasmassa tsekkaamassa Ars 2017 näyttely sekä susheilemassa. Sain myös tilaisuuden ulkoiluttaa Vaahtokaapelilta adoptoitua paitaa ensimmäistä kertaa. Kiasman jälkeen käytiin syömäs sushia Haikussa, kun siellä oli avajaistarjous.

17-04-11-17-02-55-190_deco.jpg

Seuraavana päivänä lähdettiinkin sitten viettämään pääsiäistä Savonlinnaan. Reissu oli varsin mukava – varsinkin kun Savonlinnan uudesta Tokmannista löyty Essencen hylly, jota ei ollut ehditty putsaamaan kokonaan tyhjäksi meikeistä (toisin kuin Espoossa). Tuli napattua mukaan itsekoottava luomiväripaletti sekä pari huulten rajauskynää.

17-04-15-12-43-47-984_deco.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s