Bloggaukset

Uusi tukka!

Käväsin pitkästä aikaa Tampereella viime viikonloppuna ja samalla reissulla päätin käväistä myös kampaajalla. Viime kampaamoreissusta alkoi olla jo aikaa ja sen myös kyllä näki uloskasvaneesta tukkamallista.

IMG_20170331_203636_332

Kuin vahingossa hiukset lyheni 5cm sijaan 10cm – eikä siis huonolla tavalla. Perjantain kampaamoreissun jälkeen tukkani on lyhentynyt vielä ylimääräisillä viidellä sentillä luonnostaan taipuvan tukan takia. En muista, että edes yläasteellakaan mulla olisi ollut ikinä näin lyhyttä tukkaa, mut siitä huolimatta pidän uudesta lyhyestä polkastani melkoisen paljon~

IMG_20170402_135737_207

Lauantain asukokonaisuus sisälsi:

Hame: Innocent World
Villatakki: paikallinen kirpparilöytö
Kengät: Liz Lisa

Koska viikonlopuksi oli luvattu viileämpää säätä, päädyin matkustamaan lolitassa, joka tällä hetkellä vähän yllättävästi on lämpimintä kevätvaatetusta, jota omistan. Talvitakkia en enää suostu laittamaan päälleni, vaikka kuinka aamulla olisi asteet nollassa – eikä onneksi enää juuri tarvitse muutenkaan.

Kuvan villatakki on 2€ yllättävä löydös Radiokirpparilta. Oon tällä hetkellä täysin rakastunut siihen, koska se on todella lämmin ja pehmeä, mutta ennen kaikkea menee tosi näppärästi lolitan ja tavallisten vaatteiden kanssa!

IMG_20170401_201633_773

Lisäksi lauantain huonon sään vuoksi päädyttiin poikaystävän kanssa nauttimaan kliseisen tunnelmallisen kynttilävalossa Lidlin alesta ostettuja macaron-leivoksia teen kera sekä sortumaan katsomaan telkkarista myöhäisillan laatusarjoja kuten Temptation Islandia (huomaa sarkasmi).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s