Bloggaukset · Tapahtumat

Looking for Alice

Olin koko tapahtuman ajan hyvin pitkälti hoitamassa lipunmyyntiin liittyviä asioita, mutta omalta pisteeltä sattui sopivasti näkemään suurimman osan ohjelmasta, joten liikaa ei tullut missattua! Tapahtumassa oli myös tällä kertaa vähemmän paikalla väkeä kuin edellisissä Hellocon Ry:n järjestämissä Helloconeissa, vaikka illasta paikalle saapui vähän enemmän kävijöitä kuin mitä päiväosiossa oli.

Koska tapahtuman teemana oli nimensä mukaisesti Liisa ihmemaassa –satumaailma, päädyin lopulta inspiroitumaan Valkoisesta kuningattaresta, kun sain Siniltä lainaan sopivasti kruunupannan.

17-02-22-07-32-37-359_deco

Mekko: BTSSB
Choker: Angel Fawn
Muu: Secondhand, offbrand, handmade

Tästäkään tapahtumasta en lähtenyt tyhjin käsin vaan onnistuin kahteen otteeseen romuttamaan budjettini, varsinkin kun Triple Fortunen bonnetteja oli yhä jäljellä päiväosion loppupuolella.

Bonnet: Triple Fortune
Hameet: BTSSB & IW

Eniten olen tyytyväinen hamelöydöistäni varsinkin kun tällä hetkellä omistan turhankin vähän arkikäyttöön soveltuvia lolitahameita. Punainen BTSSB hame oli oikeastaan löytö FB-kirppikseltä, mutta päädyin noutamaan sen lauantaina tapahtuman yhteydessä.

Johtuen järjestäjänvelvollisuuksista minulla ei ollut juurikaan mahdollisuuksia ottaa kuvia tapahtumasta sen erityisemmin. Alla on kuitenkin videot Triple Fortunen muotinäytöksestä sekä Through the Looking Glass -iltaosion Wanton! Down the Rabbit Hole -muotinäytöksestä.

Kiitoksia kaikille, jotka saavuitte paikalle! Teidän ansiostanne teitte tapahtumasta mahdollisen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s