Bloggaukset · Tapahtumat

Looking for Alice lauantaina 18.2.!

Huomenna lauantaina 18.2. on Hellocon Ry:n järjestämä Looking for Alice -tapahtuma Glorialla. Satun olemaan myös järjestämässä tapahtumaa ja sen vuoksi mainostelen sitä täällä vielä!

Eli siis mitä?

Tapahtuma on jaettu kahteen osaan: In the Wonderland -päiväosioon ja Through the Looking Glass -iltaosioon. In the Wonderland -päiväosio on enemmän painottunut aiemmista lolitatapahtumista tutuiksi tulleisiin teekutsuihin, mutta tarjolla on myös myyjiä ja esittävää ohjelmaa aiempien Helloconien tapaan. Through the Looking Glass -iltaosio taas painottuu nimenomaan visuaaliseen ja esittävään ohjelmaan sekä toimii tapahtuman “iltabileinä”. Kunniavieraina tapahtumassa nähdään Triple Fortune -vaatemerkistä sekä Brilliant Kingdom -visual kei duosta tutut Babi ja Kae.

Lippujen myynti päiväosioon on jo valitettavasti päättynyt, mutta lippuja iltaosioon on yhä saatavilla Kompassista. Iltaosion liput ovat 15€ ja Yukiconin kävijät pääsevät ranneketta vilauttamalla 10€ sisälle!

Luvassa on oikein ikimuistoinen tapahtuma, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla, mikäli lolita-muoti kiinnostaa edes hivenen!

hellocon.fi
Facebook tapahtuma
Twitter
Instagram

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s